Merkezefendi Çeltikçi Köyü

Merkezefendi Çeltikçi Köyü

Çeltikçi Köyü Haberleri, Merkezefendi Çeltikçi Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çeltikçi Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Çeltikçi Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Merkezefendi Çeltikçi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çeltikçi köyü son dakika gelişmeleri, Çeltikçi köyüne özgü yemekler,Merkezefendi Çeltikçi köyünün tarihi, Çeltikçi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çeltikçi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çeltikçi , Denizli ilinin Merkezefendi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çeltikçi Köyü Resimleri ve Çeltikçi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkezefendi   Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı?Merkezefendi Denizli Arası Kaç Km?Merkezefendi Hava Durumu? Denizli Köyleri ve Merkezefendi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Denizli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Denizli Ünlüler arasında Merkezefendi Çeltikçi Köyünde doğan biri var mı?Merkezefendi Doğumlu Ünlüler Kimler?

ÇELTİKÇİ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Çeltikçi , Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı bir mahalle.Önceleri köydü. Ancak sonradan 6360 sayılı 13 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun[1] ile birlikte Merkezefendi ilçesine bağlanıp, köyün tüzel kişiliği kaldırılmış ve ilçeye bağlı mahalle olmuştur.Mahalleye giden yol asfalttır. Elektrik ve sabit telefon hattı bulunmaktadır. Mahalleyi Pamukkale'ye bağlayan yol bulunmaktadır. Kanalizasyon yoktur fakat su şebekesi bulunmaktadır.

Mahalle Akdeniz iklimi'nin etki alanındadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu yoktur. taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Camisi vardır. Sağlık ocağı yoktur. PTT acentesi veya şubesi yoktur.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.