Meryem 9.Bölüm Fragmanı 27 Eylül

Meryem dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünü çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Oktay, amaçlarına adım adım ulaşmak üzeredir. Yurdal Sargun ile iş birliği yapmış, Sargun Holding’te çalışmak istemektedir. Fakat en önemli arzusu Savaş’ın, Meryem’den uzak durmasıdır. Yurdal, şirket kısmına boyun eğer fakat Savaş’ın, Meryem’den uzak durması çok da mümkün değildir.

Öte yandan Savaş, Arif’i yeniden kliniğe aldırır. Meryem ona güvenmeye başlar. Güçlü, sonunda Burcu’yu ikna eder ve Burcu arşive girer. Delil torbasında buldukları ‘’Ş’’ harfli kol düğmesi onları hedefe daha da yaklaştırır. Kol düğmesinin tekrar gündeme geldiğini öğrenen Oktay ise deliye döner. Savaş, Meryem’e daha da yakınlaşır ve Oktay’ın onu daha fazla kandırmasına müsaade etmemeye karar verir.

Meryem, kaza hakkındaki gerçekleri Savaş’a itiraf etmeye hazırlanıyor!
Güçlü’nün ısrarıyla, Burcu kazaya dair gizli dosyaları yeniden açar. Meryem’in de haberdar olduğu bu dosya, Oktay’ın kendisinden sakladığı gerçekleri de su üstüne çıkarır. Meryem, artık Oktay’ı tanıyamamaktadır ve ona güveni kalmamıştır. Oktay ile yüzleşen Meryem, aralarındaki her şeyin bittiğini söyler.

Öte yandan Savaş, Meryem’in savcı Oktay’ı koruduğuna emindir ve bunun nedenini merak eder. Savaş, Meryem’in suçlu olmadığını düşünür ve bu olayı sorgulamaya başlar. Oktay ile gizli ilişkisi olan Beliz de Oktay’ın korkusunun nedenini merak eder. Meryem’in kendisinden ayrılmasıyla büyük bir şok yaşayan Oktay, Meryem’in tüm gerçekleri Savaş’a itiraf edeceğini söylemesi üzerine köşeye sıkışır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar