Mezitli Belediyesi ekiplerinin tasarımları hayranlık uyandırıyor

Mezitli Belediyesi ekiplerinin tasarımları hayranlık uyandırıyor

Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde yaptıkları çiçek düzenlemeleri ve farklı tasarımlar, vatandaşların beğenisini...

Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde yaptıkları çiçek düzenlemeleri ve farklı tasarımlar, vatandaşların beğenisini kazanıyor. Dev çiçek şelalesi, kelebekler, hayvan figürleri üreten ekiplerin, özellikle atık ağaç dalları ve köklerinden yaptıkları tasarımlar hayranlık uyandırıyor.

Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarıyla göz dolduruyor. Kırsal bölgelerden sahil kesimine kadar tüm kenti güzelleştirerek çiçek bahçesine çeviren ekiplerin, tamamını müdürlük bünyesinde ürettikleri özgün ve tasarımlar büyük beğeni topluyor. Mezitli Otoban girişine yaptıkları dev Atatürk Silueti ve Mezitli yazısı, anılarını paylaşmak isteyenler için önemli bir fotoğraf mekanı haline gelirken, kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen dev bisiklet maketi de "Bisiklet Kenti Mezitli" imajını vurguluyor. Birçok noktaya yerleştirilen çiçek şelaleleri, çiçek treni, dev buketlerin yanı sıra kelebek ve kuğu maketleri kentte sanatsal ve görsel bir şölen sunuyor. Atık malzemelerden üretilen varil koltuklar, palet oturma grupları, araba lastiklerinden üretilen süsleme figürleri de hem çevreci hem ekonomik olmalarıyla dikkat çekiyor. Ekiplerin ağaç dallarından ve köklerinden ürettikleri kitaplık, portmanto, ahşap heykeller, koltuk ve masalar da kullanılan alanları bir sanat müzesi haline getiriyor.

Mezitli Belediyesi ekiplerinin tasarımları hayranlık uyandırıyor

Mezitli Belediyesi ekiplerinin tasarımları hayranlık uyandırıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.