MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: “Çok çabuk unutuyoruz”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: “Çok çabuk unutuyoruz”

MHP 12. Olağan Tekirdağ İl Kongresi'nde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Yeniden bir paylaşımın, yeni bir Sevr haritasının ortaya...

MHP 12. Olağan Tekirdağ İl Kongresi'nde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Yeniden bir paylaşımın, yeni bir Sevr haritasının ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bu ortamda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.

MHP 12. Olağan Tekirdağ İl Kongresi başladı. Kongreye, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel'in yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Geçen yıl bu vakitlerde darbe ile uğraşıyorduk ve onun etkileriyle uğraşıyorduk. Bir önceki vakit iki seçim arası şehit cenazelerini kaldırıyorduk. Bugün şükür olmamış veya az olmuş diyoruz. Allah onlara rahmet eylesin. Allah onlardan razı olsun. Daha dün gece uçaktan indik. Askeri havaalanına şehit cenazesinin biri daha geldi. Allah ona da rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Onu şunun için söylüyorum. Çok çabuk unutuyoruz. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu, yeniden bir paylaşımın, yeni bir Sevr haritasının ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bu ortamda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: “Çok çabuk unutuyoruz”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: “Çok çabuk unutuyoruz”

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.