MHP’den Başkan Doğan’a ziyaret

MHP’den Başkan Doğan’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile İlçe Başkanı Ahmet Yalcınöz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile İlçe Başkanı Ahmet Yalcınöz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

İzmit'i ilgilendiren çeşitli konular üzrerinde istişarelerin yapıldığı ziyarette MHP'li başkanlara Doğan tarafından şehirde yürütülen çalışma ve projelerle ilgili bilgilendirmenin yapıldı.

Başkan Doğan yaptığı açıklamada, "İzmit Belediyesi herkesin belediyesi, belediye başkanı da, her kesin belediye başkanıdır. Seçimler sandıkta olur ve biter. Göreve başladığımız ilk andan itibaren gerek AK Parti olsun gereke MHP, CHP ve DSP'li tüm vatandaşlarımız bizim kardeşimizdir. Zaman zaman siyasi partilerimizin yöneticileriyle bir araya geliyor, çalışmalarımızı değerlendirip görüşlerini alıyoruz. İzmit Belediyesi olarak projelerimiz hakkında siyasi partilerimize bilgilendirmede bulunmaya ayrı bir önem veriyoruz MHP il ve ilçe başkanımıza gösterdikleri ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.