MHP’li Akpınar, "Kerkük için verilecek olan emir ve talimatlara hazırız"

MHP’li Akpınar, "Kerkük için verilecek olan emir ve talimatlara hazırız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Irak'ın kuzeyinde yapılan referanduma...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Irak'ın kuzeyinde yapılan referanduma ilişkin yaptığı açıklamanın ardından,"Kerkük için verilecek olan emir ve talimatlara hazırız" dedi.

Irak'ın kuzeyindeki referandumun ardından Devlet Bahçeli'nin "En az 5 bin Ülkücü gönüllü başta Kerkük olmak üzere, Türkmenler için hazır" açıklamasının ardından MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar, genel başkana tam destek çıktı. Akpınar, Kerkük için Bilge Lider Devlet Bahçeli'den emir beklediklerini söyledi. Akpınar, " Bilge Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi Türkiye'nin ve komşu coğrafyalarda yer alan bölge ülkelerinin istikrar ve geleceğini yakından tehdit eden zincirleme rezalet ve hezimetler birbirine eklemlenerek içinden çıkılmaz bir hale gelmiştir. Irak'ın Kuzeyinde, tüm tepki ve itirazlara rağmen 25 Eylül'de yapılan gayri meşru korsan referandum bölgesel dinamiklerin seyrini kaosa sabitlemiştir. Üzerinde hassasiyet ve samimiyetle titrediğimiz Irak'ın toprak bütünlüğü, Türkmeneli'nin tarihsel hak ve hayati çıkarları daha da zedelenmiş, iyice zayıflamıştır. Barzani ve çetesinin referandum kanalıyla bağımsızlık yolunda attıkları kirli ve karanlık adım felaket ve sıcak çatışma ihtimalini fazlasıyla gün yüzüne çıkarmıştır. Hal böyleyken Milliyetçi Ülkücü Hareket Türkmeneli için elini taşın altına sokmakla kalmayacak, adeta taşı sırtlayacak, Türkmeneli için gerekirse can verip can alacaktır" dedi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar, Devlet Bahçeli'den gelecek olan her türlü emir ve talimatlara hazır olduklarını belirtirken İlçe teşkilatının verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceğinin altını çizdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.