Mihalıççık Koyunağılı Köyü

Mihalıççık Koyunağılı Köyü

Koyunağılı Köyü Haberleri, Mihalıçcık Koyunağılı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Koyunağılı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan Koyunağılı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Mihalıçcık Koyunağılı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Koyunağılı köyü son dakika gelişmeleri, Koyunağılı köyüne özgü yemekler, Mihalıçcık Koyunağılıköyünün tarihi, Koyunağılı köyü nerede, İnönügi il ve ilçeye bağlı, Koyunağılı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Koyunağılı, Eskişehir ilinin Mihalıçcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Koyunağılı Köyü Resimleri ve Koyunağılı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mihalıçcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar İnönügileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Mihalıçcık Eskişehir Arası Kaç Km? Mihalıçcık Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve Mihalıçcık Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında Mihalıçcık Koyunağılı Köyünde doğan biri var mı? Mihalıçcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Koyunağılı,Eskişehir ilinin Mihalıçcık ilçesine bağlı bir mahalledir.1928 yılından beri köy statüsünü taşımaktadır. Sarıyar Barajının yapımı sırasında köye ait tarlalar baraj gölü altında kalması nedeniyle istimlak edilmiş, sadece dağ tarafında ve göl kenarındaki arazi kaldığından nüfusun büyük bir kısmı Eskişehire göç etmek zorunda kalmıştır.Barajın yapımından önce Beypazarına bağlı olan köy baraj gölünün oluşumundan sonra ulaşım kesildiğinden Mihalıççık ilçesine bağlanmıştır.Eskişehir iline 128 km, Mihalıçcık ilçesine 32 km uzaklıktadır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.