Milas Bayırköy

Milas Bayırköy

Bayırköy Köyü haberleri, Milas Bayırköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bayırköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Bayırköy Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Milas Bayırköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayırköy köyü son dakika gelişmeleri, Bayırköy köyüne özgü yemekler, Milas Bayırköy köyünün tarihi, Bayırköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bayırköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bayırköy , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayırköy Köyü Resimleri ve Bayırköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Milas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Milas Muğla Arası Kaç Km? Milas Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Milas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Milas Bayırköy Köyünde doğan biri var mı? Milas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bayırköy , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

Muğla iline 104 km, Milas ilçesine 35 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.