Milas Beçin Köyü

Milas Beçin Köyü

Beçin Köyü haberleri, Milas Beçin köyü güncel son dakika gelişmeleri, Beçin köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Beçin Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Milas Beçin köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Beçin köyü son dakika gelişmeleri, Beçin köyüne özgü yemekler, Milas Beçin köyünün tarihi, Beçin köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Beçin köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Beçin , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Beçin Köyü Resimleri ve Beçin köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Milas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Milas Muğla Arası Kaç Km? Milas Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Milas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Milas Beçin Köyünde doğan biri var mı? Milas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Beçin , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir mahalledir.

Beçin, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı bir mahalle. İlçe merkezinin 5 km güneyinde yer almaktadır. 2012'de UNESCO tarafından Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklendi.[1]

Beçin, tarih boyunca aralarında Romalılar, Menteşeoğulları ve Osmanlıların da bulunduğu pek çok uygarlığa ev sahipliği yaptı. 13. yüzyılın ikinci yarısında, Menteşeoğulları Beyliği'nin başkenti olduğu dönemde, daha önce olmadığı kadar önem kazandı.Bizans İmparatorluğu zamanında inşa edilen Beçin Kalesi, Menteşeoğulları tarafından geliştirildi.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.