Milas Dörttepe Köyü

Milas Dörttepe Köyü

Dörttepe Köyü haberleri, Milas Dörttepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dörttepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Dörttepe Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Milas Dörttepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dörttepe köyü son dakika gelişmeleri, Dörttepe köyüne özgü yemekler, Milas Dörttepe köyünün tarihi, Dörttepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dörttepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dörttepe , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dörttepe Köyü Resimleri ve Dörttepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Milas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Milas Muğla Arası Kaç Km? Milas Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Milas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Milas Dörttepe Köyünde doğan biri var mı? Milas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dörttepe , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir mahalledir.

köy adını mahallerinden almıştır. Eski ismi Konakdere olup yörüklerin gelip konaklama yaptıkları yerdir Tepeleri Sığırtmaç,Eğerciler,üçpınar ve merkez Konakdere olmak üzere dört tane tepeden oluşmaktadır

Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Muğla iline 97 km, Milas ilçesine 28 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı yoktur fakat sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik sabit telefon eczane vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.