Milas Kazıklıbucak Köyü

Milas Kazıklıbucak Köyü

Kazıklıbucak Köyü haberleri, Milas Kazıklıbucak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kazıklıbucak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Kazıklıbucak Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Milas Kazıklıbucak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kazıklıbucak köyü son dakika gelişmeleri, Kazıklıbucak köyüne özgü yemekler, Milas Kazıklıbucak köyünün tarihi, Kazıklıbucak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kazıklıbucak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kazıklıbucak , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kazıklıbucak Köyü Resimleri ve Kazıklıbucak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Milas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Milas Muğla Arası Kaç Km? Milas Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Milas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Milas Kazıklıbucak Köyünde doğan biri var mı? Milas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kazıklıbucak , Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir mahalledir.

Bu köy halkının yörük olduğu bilinmektedir.

Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Muğla iline 118 km, Milas ilçesine 49 km uzaklıktadır. Bu mahallenin şu anki adı değişmiş olup BOZBÜK mahallesi olarak geçmektedir.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi turizm, zeytincilik ve balıkçılığa dayanmaktadır. Mahallenin sahil şeridi 22 km olup deniz seviyesi yüzmeye elverişlidir ve ayrıca yarımada şeklinde düzenindedir. Sahil şeridinde birçok ünlü tatil mahallesi ve site bulunmaktadır köy turizm bakanlığınca turizm bölgesi ilan edilmiştir

Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.