Milletvekili Gizligider: “Bayram öncesi tüm telaşımız yollarımızı hizmete açmak”

Milletvekili Gizligider: “Bayram öncesi tüm telaşımız yollarımızı hizmete açmak”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Nevşehir'deki yol ağımız sürekli gelişiyor, büyüyor ve sıcak asfalt plent istasyonumuz çok yakında...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Nevşehir'deki yol ağımız sürekli gelişiyor, büyüyor ve sıcak asfalt plent istasyonumuz çok yakında üretime başlıyor, köy yollarımız da sıcak asfaltla tanışacak" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapımına devam eden yol çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gizligider, "Avanos Paşalı ve Üçkuyu köylerinin birinci kat asfalt çalışması başladı. İkinci etap olarak da bu yolu Kozaklı Akpınar Köyüne bağlayarak 19 km'lik yolu iki ay içerisinde hizmete açacağız. Hacıbektaş ilçesine bağlı Hırkatepesidelik, Killik, Aşağıbarak ve Sadık köylerinin köy içi asfalt çalışmaları tamamlanmış olup köylülerimize hayırlı olsun. Diğer yandan Çat Ağyazı yolumuz ve Nevşehir Toki - Sulusaray yolumuz da hizmetimize açıldı. Balcın Alacaşar köy yolumuzda 20 metrelik köprü yapımımız hızla devam ediyor. Ürgüp Şahinefendi Köyü depo yolu genişletilme çalışması devam ediyor. Depo yolunda tır ve kamyonlar artık rahatça geçebilirken, köy sakinleri için de tehlike önlenmiş olacak" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.