Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜGVA iş birliği protokolü imzaladı

Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜGVA iş birliği protokolü imzaladı

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği...

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı tarafından " Benim Sevgili Ailem" proje protokolü imzalandı. Proje kapsamında imzalanan protokol doğrultusunda dezavantajlı çocukların milli ve manevi değerlere bağlı, kendini en güzel şekilde ifade edebilen ve sağlam aile yapısı inancına sahip bir şekilde sosyal uyumlarının sağlanmasına yönelik faaliyetler gerçekleştirilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Milli ve Manevi değerlerin önemine değinerek, gençlerin bu değerleri benimsemiş olarak yetişmesinin medeniyet inşasında sağlayacağız. Tüm imkânlarımızla genç kardeşlerimizin yanındayız. Müdürlüğümüz ve bizler gençlerimizin hizmetindeyiz. Onlar bu ülkenin geleceği, onlar için buradayız. İmzalanan protokol ilimize hayırlı olsun" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.