Milli Takıma Şok!

Milli Takıma Şok!

Türkiye EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0 yenildi.

2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 1. maçında Hırvatlara yenilen Millilerimiz 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 2. maçında da gülen taraf olamadı. Fatih Terim  "Korakor bir mücadele bekliyorum. Adeta bir düello yapacağız" demişti ama beklenen olmadı. İspanya ya 3-0 yenildik.

ispanya-turkiye.jpg

2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 2. maçında İspanya, Türkiye'yi 3 - 0'lık skorla mağlup ederek Puanını 6 ya çıkardı ve gruptan çıkmayı garantiledi.
İspanya'ya galibiyeti getiren golleri 34 ve 48. dakikalarda Alvaro Morata ile 37. dakikada Nolito kaydetti.

TÜRK TARAFTARLARDAN ARDA TURAN' A PROTESTO

Türkiye'nin 3-0 geriye düştüğü maçta Türk taraftarlar milli oyuncu Arda Turan'ı protesto etti. 69. dakika taraftarlar "Arda Dışarı" diye stadı inletti. Arda Turan'ın tepki göstermesi üzerine gerilim iyice arttı.

arda-turan-protesto.jpg

MAÇ SONRASI FATİH TERİM'DEN AÇIKLAMA

“Bugünkü sonuç bırakan ve vazgeçen bir milli takım ortaya koydu maalesef. Pes eden, bırakan ve vazgeçen… Ne bugün ne de başka zaman bunu kabul edeceğimi kimse düşünmesin. Gereğini yapacağımdan da kimse şüphe duymasın. Gereceği neyse yapacağız. Son maçımızı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Bizi sevenler destek ve dularını esirgemesinler…

Samimiyetle herkesin üzgün olduğumu bilmesini isterim. Ama vazgeçen ve kabul eden bir adam değilim. Ancak böyle bir sonucun ne gerektirdiğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Arda Turan’a yapılan tepkiler hoş değil. Birçok şeyi gözden geçirmemiz gerekiyor. Daha sakin, daha olgun…”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.