Milli Türk Talebe Birliği 32 Bin Öğrenciyi Deneme Sınavına Alacak

Milli Türk Talebe Birliği 32 Bin Öğrenciyi Deneme Sınavına Alacak

Mili Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde, kentte 32 bin öğrenciye...

Mili Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde, kentte 32 bin öğrenciye deneme sınavı yapacaklarını söyledi.

Birlik Vakfı'nda yapılan basın açıklamasında konuşan MTTB Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya, 11., 12. Ve 13. Sınıf öğrencilerinin katılacağı deneme sınavının, MTTB ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında oluşturulan komisyon tarafından hazırlandığını ifade etti. Sınavda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceğini belirten Başkan Akın Kaya, "1980'de kapatılan Milli Türk Talebe Birliği'nden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ın kuruculuğunda; 1985 yılında kurulan ve eğitim alanında önemli faaliyetler yapan Birlik Vakfı'nın Kayseri Şubesi'nin katkıları ile Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi olarak Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesince, Kayserimizde eğitim gören 11. ve 12. Sınıflardaki 32 bin öğrencimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce alanlarında uzman öğretmenlerden oluşturulan komisyonun katkıları ile hazırlanan özgün bir deneme sınavı yapıyoruz. Böylelikle yıllarca milletimizi din ve eğitim kurumları üzerinden sömüren; dershaneleri ile yayınevleri ile deneme sınavları ile gencecik beyinlere hain emellerini süblime eden vatan hainlerinin izlerini gençlerimizin zihinlerinden silerek "Yüzde yüz yerli ve yüzde yüz milli" nesillerin "yüzde yüz yerli ve yüzde yüz milli" donanımlarla yetiştirilmesini amaçlıyoruz." diye konuştu.

Temel öncelik; eğitim faaliyetleri

Mili Türk Talebe Birliğinin geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da eğitim faaliyetleri gençleri bilinçlendireceğini dile getiren Akın Kaya, "Geçmişi Cumhuriyet öncesine dayanan Milli Türk Talebe Birliği bir öğrenci hareketi olarak 12 Eylül Darbesi ile kapatıldığı 1980 yılına kadar sayısız eğitim faaliyetleri gerçekleştirdi. Günümüzde ise 12 Eylüller'e, 28 Şubatlar'a alkış tutup 15 Temmuz ile ülkemize ihanete kalkışan FETÖ'cü vatan hainlerinin ülkemize verdiği zararların onarılmasında, her gün farklı bir oyun ile ülkemizi çıkmaza sokmaya çalışan küresel fırfırların oyunlarının bertaraf edilmesinde, büyük ve lider ülke olma idealimiz doğrultusunda Milli Türk Talebe Birliği olarak çareyi yine sadece ilim ve irfanda görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli Türk Talebe Birliği 32 Bin Öğrenciyi Deneme Sınavına Alacak

Milli Türk Talebe Birliği 32 Bin Öğrenciyi Deneme Sınavına Alacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.