Minikler tarımla buluştu

Minikler tarımla buluştu

Okul öncesi öğrencilere tarımla ilgili çalışmaları yerinde göstermek isteyen Süleymanpaşa Belediyesi, çocukları Karaevli'de gerçekleştirilen Tarım...

Okul öncesi öğrencilere tarımla ilgili çalışmaları yerinde göstermek isteyen Süleymanpaşa Belediyesi, çocukları Karaevli'de gerçekleştirilen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarındaki standında misafir ederek tarım ile tanıştırdı.

İlk gün saat 11.00'de Petek Kreş ve Gündüz Bakımevi, 14.00'te ise Özel Burcugül Anaokulu öğrencileri fuarı ve Süleymanpaşa Belediyesinin standını ziyaret etti. 24 Ağustos Perşembe günü saat 11.00'de Ana Kucağı Kreş ve Gündüz Bakımevi, 14.00'te Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu öğrencileri fuar alanında etkinliklere katıldı. Ayrıca özel eğitim alan öğrenciler de sosyal becerilerini geliştirme imkanı buldu.

Çocuklara hediyeler dağıtıldı

Çocukları tarıma çekmek ve tarımın geleceğini sağlamak adına minik çiftçilere boyama kitabı, geri dönüşümü ve plastik torba kullanımını azaltmak adına pazar filesi ve çeşitli hediyeler dağıtan Süleymanpaşa Belediyesi Tarımsal Destek ve Danışma Birimi, ayrıca çocuklarla birlikte çim adam yaptı.

Süleymanpaşalı minikler palmiye tohumu ekti

Süleymanpaşa Belediyesi standına gelen minik ziyaretçiler palmiye ağacı tohumu ekimi etkinliğine de katıldı. Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, ayrıca eski zamanlarda kullanılan tarım aletlerini de öğrencilerle tanıştırdı.

Etkinliklerin ardından çeşitli stantlarda öğrencilere hayvancılıkla ilgili de bilgiler verildi. Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı 13-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında saat 10.00-21.00 arasında 21 ve 22 nolu stantlarda ziyaretçilere açık olacak.

Minikler tarımla buluştu

Minikler tarımla buluştu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.