Mozilla Firefox Tarayıcısı Güncellendi

Mozilla Firefox Tarayıcısı Güncellendi

Mozilla Firefox Tarayıcısı güncellendi, Firefox Quantum adıyla kendini yenileyen tarayıcı kullanıcıya neler sunuyor?

Firefox tarayıcısı firefox quantum adıyla yenilendi. Yeni firefox tarayıcısı kullanıcılara neler sunuyor. Sizin için firefox quantum tarayıcısını inceledik.

Firefox bu hamlesiyle diğer tarayıcılara karşı kafa tutabilecek mi? Denediğimiz kadarıyla çok başarılı bulduk.

İşte Firefox Quantum yenilikleri...

1.Performans

En iyi tarayıcıyı seçtiniz.

Yepyeni Firefox ile sayfalar daha hızlı yükleniyor, daha akıcı kaydırılıyor, sekmeler arasında çekirge gibi sıçranıyor. Bu yüksek performansa çağdaş, sezgisel bir tasarım eşlik ediyor. Dolaşmaya başlayınca farkı kendiniz göreceksiniz: Bu, şimdiye kadarki en iyi Firefox.

2.Arşiv

Birlikte güzel.

Firefox araç çubuğunu baştan tasarladık, bir de arşiv menüsü ekledik. Arşiv, Firefox tarayıcınızda gördüğünüz ve kaydettiğiniz şeyleri ortak bir yerde topluyor. Gezinti geçmişiniz, yer imleriniz, Pocket listeniz ve eşitlenen sekmeleriniz orada.

3. Screenshots

Daha iyi ekran görüntüleri alın.

Firefox tarayıcınızdan çıkmadan ekran görüntüleri alın, kaydedin ve paylaşın. İstediğiniz bölgeyi veya sayfanın tamamını kaydedebilir, web’e yükleyip kolayca paylaşabilirsiniz.

4. Adres Çubuğu

Daha hızlı bulun.

Adres çubuğu, belki de yeni Firefox araç çubuğundaki en güçlü araç. Bir şeyler yazmaya başladığınızda gezinti ve arama geçmişinizden öneriler göreceksiniz. İstediğiniz adrese gidebilir, tüm web’de arama yapabilir veya tek tıklamalı arama sayesinde seçtiğiniz bir sitede arama yapabilirsiniz.

5.Özelleştirme

Araç çubuğunuzu düzenleyin.

En sık kullandığınız araçları parmaklarınızın ucuna koyun. Öğeleri sürükleyip bırakarak Firefox araç çubuğunu ve menüsünü ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz. Bir sürü sekme açıyorsanız yer kazanmak için kompakt bir tema seçmeyi deneyin.

6.Sync

Kaldığınız yerden devam edin.

Sync sayesinde yer imlerinize, parolalarınıza ve açık sekmelerinize tüm cihazlarınızdan kolayca ulaşabilirsiniz. Sync ile hangi bilgilerin eşitlenip hangilerinin eşitlenmeyeceğini siz seçersiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.