Mrna Aşısı Zararları !

Mrna Aşısı Zararları !

mRNA aşısı hakkındaki iddialar giderek daha fazla kamuoyunu meşgul etmeye başladı. Son iddiada, mRNA aşısının süte geçtiği ile ilgili. BSHA bu haberi sosyal medyada mRNA konusunda yayın yapan hekimlerden alıntı yaparak hazırladı. Doç.Dr....

mRNA aşısı hakkındaki iddialar giderek daha fazla kamuoyunu meşgul etmeye başladı. Son iddiada, mRNA aşısının süte geçtiği ile ilgili.

BSHA bu haberi sosyal medyada mRNA konusunda yayın yapan hekimlerden alıntı yaparak hazırladı.

Doç.Dr. Kaan Yılancıoğlu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Kas içine yapılan mRNA aşısı süte geçiyor! Diğer dokularda biriktiği yapılan hayvan çalışmalarında da görüldü. Hatta dişi farelerde üreme sisteminde yüksek oranda bulunmuştu. Adet düzensizliği de yapıyor. Puzzle tamamlanıyor” ifadelerine yer verdi. Yılancıoğlu, mRNA aşısının süte geçtiğine yönelik yapılan araştırmanın linkini paylaştı. 

mRNA aşısı süte geçiyor

 

 

 

Dr. Özcan Yücel, mRNA Aşısı Süte Maalesef Geçiyor

Dr Yücel de, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda konu hakkında görüşlerini bildirdi, “Altı aydan fazladır emziren 11 anneye mRNA aşısı yapılıyor. Aşının süte geçip geçmediğine bakılıyor. Evet maalesef geçiyor!! Aşıdan sonra ilk 48 saatte sütte bolca mRNA parçacıkları saptanıyor”  (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 
 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.