MTSO Meclis Başkanı Payza’dan ırkçı Bakana tepki

MTSO Meclis Başkanı Payza’dan ırkçı Bakana tepki

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Sami Payza, sosyal medya hesabı üzerinden küstahça bir karikatür paylaşarak Hz. Muhammed (SAV) hakkında...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Sami Payza, sosyal medya hesabı üzerinden küstahça bir karikatür paylaşarak Hz. Muhammed (SAV) hakkında ağır hakaretlerde bulunan Danimarka'nın Göç ve Uyum Bakanı AInger Stojberg'e tepki göstererek, Stojberg'in tavrını şiddet ve nefretle kınadığını söyledi.

Payza, açıklamasında, "İslam'ın yüce değerlerine ve Peygamber Efendimize hakaret, fikir ve inanç hürriyeti içinde değerlendirilemez. Dinlere, peygamberlere, insanların kutsal değerlerine yönelik hakaretler fikir ya da eleştiri hürriyeti olarak görülemez. Bu alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimize yapılan ahlaksızca ve küstahça saldırıdır. Açıkça provokasyon ve düşmanlığa yönelik davranıştır. Unutulmamalıdır ki, Avrupa'nın bile kurtuluşuna vesile olacak olan İslam Dininin Peygamberine yapılan bu edepsizce saldırılar karşısında hiçbir Müslüman sessiz kalmayacaktır. İslam coğrafyasının savaş, kan ve gözyaşı içinde olmasını keyifle seyreden Avrupa bu yanlıştan hemen dönmelidir. Danimarka Başbakanı Lars Lökke Rasmussen, Danimarka'nın Göç ve Uyum Bakanı AInger Stojberg'yi hemen görevden almalıdır" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.