Mucize Doktar'da üzen ayrılık!

Mucize Doktar'da üzen ayrılık!

Dizinin kadrosundan ayrılan oyuncu Özge Özder sosyal medyadan açıklama yaptı. Dizide Kıvılcım karakterini başarıyla canlandıran Özder, kadrodan çıkmasının kendi kararı olmadığını ifade etti.

İzleyicilerden gelen tepkiler üstüne Twitter hesabından bir açıklama yapan Özder, kadrodan kendi isteğiyle ayrılmadığını ifade ederek "Çıkan haberlerde ki 'ayrıldı' başlığı çok yanıltıcı. Karar benim değil ve sizden çok daha çok üzgünüm" şeklinde konuştu.

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, koronavirüs salgınından dolayı ara verdiği çekimlere önümüzdeki hafta başlıyor.

Mucize Doktor'un kadrosunda, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Reha Özcan, Murat Aygen gibi adlar yer alırken, diziden gelen bir ayrılık haberi izleyenleri bir hayli üzdü. Peki Özge Özder kimdir, nereli, kaç yaşında?

Özge Özder kimdir?

Elif Özge Özder, 1978'de Ankara'da doğdu. Orta okul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde okudu ve daha o yıllarda tiyatro ile tanındı. 1996 yılında konservatuvar sınavlarına giren ve Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak okuyan başarılı oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünü ise yüksek dereceyle kazandı.

Özder, 2000 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu ve profesyonel oyunculuk hayatına BKM ile başladı. 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde olan oyuncu 2004-2006 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Lale adlı rol ile televizyonda da büyük başarı yakaladı.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.