Mucize Doktor 60.Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor 60.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 60.Bölümünde neler olacak? Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 60.Bölümünü perşembe akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yeni şef Muhsin herkesi hizaya sokmaya kararlıdır. Doruk’un hastanedeki geleceği belirsizliğini korurken acile sürülen Nazlı artık Ali’yle çalışamayacakları için mutsuzdur. Ali de yeni başasistanlık görevi ve Muhsin’in sıkıştırmalarıyla bocalar. Ama bir teselli herkesi biraz olsun avutur; o da Nazlı’nın yaklaşan doğum günüdür. Ali, doğum gününde kendi sürprizini yapacaktır. Diğer taraftan Ferman, Ali’yi Muhsin’den korumanın alışılmadık bir yolunu bulur. Hem özel hem de profesyonel hayatında çok büyük kararların eşiğine gelen Ali, bu kadar hızlı bir ilerlemeyi kaldırabilecek midir?

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 60.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Mucize Doktor Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mucize Doktor dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar