Mucizenin Adı : “Hasan Aziz”

Mucizenin Adı : “Hasan Aziz”

Annede gelişen gebelik zehirlenmesinin ardından 1040 gram olarak dünyaya gelen Hasan Aziz azmi, ailesi ve sağlık çalışanlarının desteğiyle yaşama tutunmasını bildi. Hastanede düzenlenen 1. yaş günü partisinde minik Aziz, herkese gülücükler dağıttı. Anne M

Annede gelişen gebelik zehirlenmesinin ardından 1040 gram olarak dünyaya gelen Hasan Aziz azmi, ailesi ve sağlık çalışanlarının desteğiyle yaşama tutunmasını bildi. Hastanede düzenlenen 1. yaş günü partisinde minik Aziz, herkese gülücükler dağıttı. Anne Merve Göksu, “Yavrum kuvözdeyken hiç uyumadım, iki saate bir kalkıp süt sağdım” dedi.
İlhan-Merve Göksü çiftinin ilk bebekleri Hasan Aziz, annede gelişen gebelik zehirlenmesi rahatsızlığı nedeniyle dünyaya ‘erken’ geldi. Özel Ata Sağlık Hastanesi’nde gerçekleşen doğumun ardından minik Aziz, Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi’ndeki kuvözde tedavi altına alındı. Kuvözdeki yaşam savaşını ailesi, doktoru Tarkan Akbulut ve hemşirelerin desteğiyle yenen Hasan Aziz, hastaneden sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Ailesinin talebi üzerine Hasan Aziz için hastanede yaş günü partisi düzenlendi. Sağlık çalışanları ve ailesinin katıldığı partide Hasan Aziz birinci yaşına bastı.
HİÇ UYAMADIM
8 Ağustos 2018’de erken doğum yaptığını anlatan anne, “Bizim için çok zorlu bir süreçti. Dr. Tarkan bey ve Ata Sağlık Hastanesi ekibi bize her zaman destek verdi. Erken doğum benim için büyük bir travmaydı. Hiç uyumadım. Her iki saatte bir kalkıp süt sağdım. O şekilde sütüm çoğaldı. Hiçbir şekilde mama kullanmıyoruz. Hala emiyor” diye konuştu.
SAĞLIK PROBLEMİ YOK, GELİŞİMİ DE İYİ
Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Tarkan Akbulut, Hasan Aziz Bebek’in sağlık durumunun ve gelişiminin iyi olduğunu belirterek, “Hasan Aziz Bebek, 30. gebelik haftasında 1 kilo 40 gram olarak dünyaya geldi. Bebekleri sağ salim büyütüp doğum günlerini kutlamak bizim için büyük bir mutluluk. Bir çocuk hekimi için bundan daha güzel bir şey olamaz diye düşünüyorum. Hasan Aziz Göksu’nun şu an her hangi bir sağlık problemi yok, gelişimi de iyi gidiyor. Erken doğan bebeklerde en önemli konu, bebeğin sekel kalmadan büyümesidir. Hasan Aziz’de bu başarıyı yakaladığımız için servis olarak çok mutluyuz” diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.