Mucur Geycek Köyü

Mucur Geycek Köyü

Geycek köyü haberleri, Mucur Geycek köyü güncel son dakika gelişmeleri, Geycek köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Geycek köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Mucur Geycek köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Geycek köyü son dakika gelişmeleri, Geycek köyüne özgü yemekler, MucurGeycek köyünün tarihi, Geycek köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Geycek köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Geycek, Kırşehir ilinin Mucurilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Geycek Köyü Resimleri ve Geycek köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mucur Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Mucur Kırşehir Arası Kaç Km? MucurHava Durumu? Kırşehir Köyleri ve MucurKöyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında MucurGeycek Köyünde doğan biri var mı? MucurDoğumlu Ünlüler Kimler?

Geycek, Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı bir köydür.

 "Geycek" çok eski bir kelime olup tepe ile dağ arası, yaşamaya musait bir mesire, gezinti ve av yeri anlamına gelmektedir. Geycek köyü, adını hemen yanıbaşındaki dağın zirvesine yakın bir yerde yatan Geyikli Baba'dan alır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.