Mudurnu Gölcük Köyü

Mudurnu Gölcük Köyü

Gölcük Köyü haberleri, Mudurnu Gölcük köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gölcük köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Gölcük köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Mudurnu Gölcük köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gölcük köyü son dakika gelişmeleri, Gölcük köyüne özgü yemekler, Mudurnu Gölcük köyünün tarihi, Gölcük köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gölcük köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gölcük, Bolu ilinin Mudurnu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gölcük Köyü Resimleri ve Gölcük köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mudurnu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Mudurnu Bolu Arası Kaç Km? Mudurnu Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Mudurnu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Mudurnu Gölcük Köyünde doğan biri var mı? Mudurnu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gölcük, Bolu ilinin Mudurnu ilçesine bağlı bir köydür.Gölcük köyü muhtarlığı aslen Gölcük,Tekirler, Harmanseki ve Coyup olamak üzere dört mahalleden oluşmaktadır. Gölcük mahallesi 1995 yılında yaşadığı doğal afet neticesinde, onbiri (11)ev olmak üzere ahır ve samanlıktan oluşan toplam otuzdokuz (39)bina yanmış, yangında can kaybı meydana gelmemiş olup, devlet yangından zarar görenlerin mağduriyeti giderilmiştir.Diğer mahallelerde yakın zamanda herhangi bir afet yaşanmamıştır.Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Bolu iline 97 km, Mudurnu ilçesine 46 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi orman, tarım, hayvancılık (ahır hayvancılığı-tavukçuluk) ve tatlısu alabalık üretimine dayalıdır.Gölcük köyü aslen;Gölcük Mahallesi,Tekirler Mahallesi,Harmankesi ve Coyup mahallelerinden olmak üzere (4) dört mahalleden oluşmaktadır.Gölcük, Tekirler ve Harmanseki mahallelerinde ilköğretim okulu vardır ancak Tekirler mahallesine ait öğrenciler taşımacılık sistemi ile Taşkesti İlköğretim okuluna gitmekte olup, Gölcük, Harmanseki ve Coyup mahallelerine ait öğrenciler ise taşımacılık sisteminden faydalanmayıp Mudurnu ilçesi (yibo'da yatılı olarak öğretim görmektedir buda öğrenci ve ailelerine sıkıntı vermektedir,Gölcük,Harmanseki ve Coyup mahallelerine ait öğrencilerinde taşımacılık sistemi ile Taşkesti İlköğretim okuluna gitmeleri öğrenci ve aileleri açısından daha yararlı olacaktır. Gölcük köyü (mahalleleri dahil)'ne ait n içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekeleri alt yapı olarak yenilenmiş olup, mahallelere Gölcük Yayla suyu getirilmiş ve her evde mevcuttur.PTT şubesi ve PTT acentesi, Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.