Muhteşem Yüzyıl Kösem 12.Bölüm Fragmanı-İZLE

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 11.BÖLÜM İZLE

 

 Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan’ın güneşi doğuyor!
 Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye telaşa kapılıyor! Bu sırrı herkesten saklamaya çalışırken, Kösem’in öğrenmesiyle işler karışıyor. 

Fahriye’nin kaçtığını haber alan Sultan Ahmed, büyük bir öfkeyle hesap sormaya gidiyor. Derviş, Fahriye’nin peşine düşerken, Mehmed Giray ise Şahin’i hapisten kaçırıyor. Şahin, herkesin hayatını değiştirecek bir karar alıyor. 

Kösem, Katerina’yı saraydan gönderiyor. Ancak Ahmed’in beklenmedik hamlesiyle hüsrana uğruyor. Kösem’in gebelik haberi saraya bomba gibi düşüyor. 

Fahriye’nin saraya dönüşü, herkesi şaşkına çeviriyor. Büyük bir buhran geçiren Fahriye’yi teselli eden Derviş oluyor. 

Kösem ise Safiye’ye son darbeyi vurmak için harekete geçiyor. Öyle bir tuzak kuruyor ki Fahriye kendini ateşe atıyor. Yıllar sonra aldığı bir haber, Safiye’yi bir umudun peşine düşürüyor. Safiye’yi darmadağın edecek kozu elinde tutan Kösem, Safiye’ye bir teklifte bulunuyor. 

Kösem, sultanlığını ilan ederken, yaktığı ateş sarayı yakıp kavuruyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle bu akşam Star’da.  

Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye, telaşa kapılır. Bu durumu başta Ahmed olmak üzere herkesten saklayacaklardır. Ancak Cennet sayesinde haberi alan Kösem, çoktan Fahriye’nin peşine düşmüştür. 

Ahmed’in Katerina’ya olan ilgisi Kösem’i delirtir. Katerina’yı saraydan göndermek için akıllıca bir yol izler. 

Mehmed Giray, Fahriye’yi bu evlilikten kurtarmak için plan yaparken, Derviş Şahin’in ölüm emrini veriyor! Büyük komutan Kuyucu Murad Paşa payitahta geliyor!Sultan Ahmed’in ilk oğlu Şehzade Osman doğuyor! Cennet’in peşine düşen Kösem, öyle bir sır elde ediyor ki, Safiye Sultan için tehlike çanları çalmaya başlıyor!

MUHTEŞEM YÜZYIL 11.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.Bölüm Özeti; Kösem, intikam yemini ediyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Safiye ve Kösem arasında kılıçlar çekiliyor! Babasının ölümüyle darmadağın olan Kösem, intikam yemini ediyor! Safiye’ye zarar verebilmek için haremde büyük bir operasyon yapıyor.

Ölümle burun buruna gelen Cennet, Kösem’e şok bir teklifte bulunuyor. Eski saraya sürgün edilen Handan, saraydan ayrılıyor! Kösem’in haremdeki gücüne son vermek isteyen Safiye, Ahmed için yeni bir cariye seçiyor. Kösem ve Ahmed’in aşkı büyük bir sınavdan geçiyor! Derviş Paşa ve Fahriye Sultan’ın düğünü yapılıyor.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar