Muhteşem Yüzyıl Kösem 15.Bölüm Fragmanı-İZLE

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 15. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 15. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 14.BÖLÜM İZLE

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 13.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Kösem, Safiye’yi can evinden vuruyor!

İki sultan, iki anne bu defa evlatları için savaşıyor. Safiye Sultan, Kösem’i evladıyla tehdit ediyor. İkili arasındaki savaşa çocuğunun dahil olmasıyla Kösem’in nefreti büyüyor. Safiye’nin canını yakmak isteyen Kösem, gözünü Fahriye’ye çeviriyor.

Kösem, Safiye’yle savaşında büyük ve acı bir kayıpla daha derinden sarsılıyor. Bu defa sağ kolunu, dostunu ve sırdaşını kurban veriyor!

Derviş hakkındaki suçlamayı öğrenen Handan, Derviş’i kurtarmak için çırpınıyor. İkili arasındaki imkansız aşka sürpriz biri tanık oluyor. Payitahta dönen Ahmed yokluğunda olup bitenlerin hesabını soruyor. Derviş ile ilgili kararı ise herkesi şok ediyor!

Derviş adım adım ölüme yürüyor. Kösem, Dar’ül Eman’a sığınan Fahriye’yi tekkeden çıkarmak için müthiş bir oyun kuruyor! Kösem’in Fahriye’nin peşinde olduğunu anlayan Safiye, kızının hayatını kurtarabilmek için nefes kesen bir mücadele veriyor.  

Safiye Sultan, Kösem’i oğlunun canıyla tehdit eder. Çocukların da dahil olmasıyla ikili arasındaki savaş daha da sertleşir. Kabus gibi bir gece geçiren Kösem, Safiye’ye aynı acıyı yaşatmaya yemin eder ve gözünü Fahriye’ye çevirir. Ancak Kösem’in yaptığı planları dinleyen biri vardır. 

Payitahta dönen Ahmed yokluğunda olanları öğrenince çok öfkelenir. Safiye ile Ahmed’in hesaplaşması ikili arasındaki uçurumu daha da derinleştirir. 

Ahmed, vezir-i azamı öldürmekle suçlanan Derviş hakkındaki kararını verir. Derviş adım adım ölüme yürürken, Handan kahrolmaktadır. İmkansız aşkın iki kahramanı son kez birbirlerine olan hislerini açar. 

Kösem, Fahriye’yi sığındığı Dar’ül Eman’dan çıkarıp, cezasını çekmesini sağlayacaktır. Öyle bir tuzak kurar ki Fahriye için artık geri dönüş mümkün değildir. Safiye zamanında yetişip kızını kurtarabilecek mi? Yoksa en büyük kalp ağrısıyla mı tanışacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem,sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da...  

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar