Muhteşem Yüzyıl Kösem 16.Bölüm Fragmanı-İZLE

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 16. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 16. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 15.BÖLÜM İZLE

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta sarayda yer yerinden oynuyor!

Kösem, şehzadelerin hayatını kurtarmak için canı pahasına savaşıyor! Oğlunun taht hayalini kuran Halime Sultan, ölümün kıyısına geliyor.Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için sabahı beklerken, Kösem buna engel olmak için Mustafa’yı saraydan kaçırıyor! Ancak bir ihanet hepsinin hayatını tehlikeye atıyor.
 
Safiye, Kösem’in idam hükmünü veriyor!Kanlı baskında, Ahmed büyük ve acı bir kayıp yaşıyor.Evladının annesi ölüyor!Şehzade Mustafa tahta yürürken, Sultan Ahmed saraya dönüyor!Gördüğü manzara karşısında şok olan Ahmed’in öfkesi yerle yeksan ediyor.
 
Kösem ve şehzadeleri için endişelenen Ahmed, sevdiği kadının idam edildiğini öğrenince yıkılıyor. Son bir güçle çocuklarını kurtarmak için gittiği yerde büyük bir sürprizle karşılaşıyor!Ahmed’in hayatını kurtaran Derviş Paşa, ölüm kalım mücadelesi veriyor.Büyük bir hezimete uğrayan Safiye Sultan sona yaklaşıyor! 
 
Sultan Ahmed ise kardeşi Mustafa hakkında zor bir kararın eşiğine geliyor! Evlad acısı mı kardeş acısı mı daha yakıcıdır? Muhteşem Yüzyıl Kösem, hafızalara kazınacak 15.bölümüyle 25 Şubat Perşembe akşamı Star’da 

Gizli dehlizleri kullanarak hareme giren Kösem ve Zülfikar, kendilerini bir anda can pazarının içinde bulur. Kabusu gerçeğe dönen Kösem, şehzadeleri kurtarmak için hayatı pahasına savaşır.
 
Oğlunu tahta çıkarmanın hayalini kuran Halime, Safiye’nin emriyle hançerlenir ve ölümün kıyısına gelir.Mustafa savunmasız kalmıştır. Safiye’nin şehzade Mustafa’yı tahta çıkaracağını öğrenen Kösem, Mustafa’yı ve şehzadeleri saraydan kaçırmayı başarır.Ancak beklenmedik bir ihanet yakalanmalarına neden olur.
Şehzade Mustafa’nın cülus töreni gelip çatar. Mustafa adım adım tahta yürürken, payitahta dönen Sultan Ahmed gördükleri karşısında şok olur. Bu darbede parmağı olan herkesin canını alacaktır. Ailesi için endişelenen Ahmed, hayatının en kara haberini alır. Kösem, Safiye’nin emriyle idam edilmiştir... 
Hayatına mal olacak bir hata yapan Safiye Sultan, yolun sonuna gelirken, Ahmed’in önünde vermesi gereken zor bir karar vardır. Evladlarını korumak için kardeşi Mustafa’ya kıyacak mıdır? 
Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da.. 

MUHTEŞEM YÜZYIL 14.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Safiye, Sultan Ahmed’i tahttan indirmek için darbe yapıyor!


Derviş, Ahmed’in karşısında ölümü bekliyor. Ahmed ise Derviş hakkında verdiği hükümle herkesi şok ediyor.

Safiye kızının hayatı için endişe ederken, Ahmed Fahriye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor ve Fahriye ile ilgili öyle bir karar veriyor ki Safiye’nin kalbini yerinden söküyor. Safiye’nin sessizliği çığ gibi büyürken, odasındaki gizli deliği bulan Kösem Safiye’ye son bir darbe vurmaya hazırlanıyor.Sultan Ahmed, ilk seferine çıkıyor. Bunu fırsat bilen Safiye, Ahmed’i tahttan indirmek için harekete geçiyor.

Sultan Ahmed’e suikast düzenleniyor.Ahmed, ölümün kıyısına gelirken, Kösem büyük bir cenderenin içine düşüyor. Şehzadeler tehlikedeyken, Kösem sarayın dışında mahsur kalıyor. Sarayda yıllar geçse de unutulamayacak korkunç bir gece yaşanıyor!   


Ölümü bekleyen Derviş, Ahmed’in canını kendi elleriyle almasını ister.Ahmed’in verdiği hüküm ise herkesi şaşkına çevirir.Fahriye’yi dergahtan çıkarmayı başaran Kösem ise onu Ahmed’in karşısına getirir. Sultan Ahmed’in Fahriye hakkında verdiği karar herkesin dilini lâl eder. Safiye’nin sessizliği ise kopacak fırtınanın habercisidir.


Kösem, Safiye’yi yalnız bırakmak için Bülbül ağayı harem-i humayuna alır. Bülbül ağa ise bunu bir fırsata çevirir ve Kösem’i adım adım takip etmeye başlar. Ancak tuzağa çekildiğinin farkında değildir.


Kösem, Safiye’nin gizli hazinesini bulmak için saraydan ayrılır. Bu hamle ile Safiye’nin kudretini yerle yeksan edecektir. Ancak Safiye’nin çok daha tehlikeli bir planı vardır. Sultan Ahmed’i tahttan indirmek için operasyonu başlatmıştır. 
Sultan Ahmed ölümün kıyısına gelirken, Safiye Sultan şehzade Mustafa’yı tahta geçirmek için saraya baskın yapar. İktidarın tek sahibi olmanın vakti gelmiştir. Haremde kimse güvende değildir. Daha kötüsü şehzadeler içerde ve korunmasızken, Kösem olan bitenden habersizdir! Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyacan dolu yeni bölümüyle Star’da...  

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar