Muhteşem Yüzyıl Kösem 17.Bölüm Fragmanı-İZLE 10 Mart

Muhteşem Yüzyıl Kösem 17.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 17. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 16.BÖLÜM İZLE

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta sırlar ortaya çıkıyor!

Safiye Sultan, kendisini bekleyen sona doğru yürüyor! Sultan Ahmed’in Safiye’ye verdiği ceza herkesi şaşkına çeviriyor. Şehzade Mustafa’ya giden cellatlar şok edici bir manzarayla karşılaşıyor. Şehzade Mustafa büyük bir mucize yaşıyor. 

Savaş meydanlarında cesurca savaşan İskender, payitahta dönüyor. Gelir gelmez tehlikeli bir maceranın içine düşüyor.Kösem’in başına buyruk hareket etmesi Handan’ın tepkisini çekiyor. Kösem’i haremde sevdiği adamın annesiyle yeni ve zorlu bir mücadele bekliyor.

Kuyucu Murad Paşa ve Derviş Paşa arasında vezir-i azamlık için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.Sultan Ahmed’in verdiği karar herkes için sürpriz oluyor.Derviş Paşa, Mehmed Giray’ın ölüm emrini veriyor.Kösem öyle bir şey öğreniyor ki sarayda tehlike çanları çalmaya başlıyor! Kösem farkında olmadan büyük bir tuzağa doğru çekilirken, Halime Derviş Paşa’nın sonunu getirecek sırrı öğreniyor! 

 Safiye kendisini bekleyen sona doğru yürürken, şehzade Mustafa’nın odasına giren cellatları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kösem ise en büyük düşmanını alt etmiştir. Ancak yeni bir savaş onu beklemektedir. Kösem’in haremdeki gücünden rahatsız olan Handan, Kösem’in karşısına çıkar. 

Sultan Ahmed’in sadaret mührünü kime vereceği merak konusu olur. Handan Sultan, Derviş’in vezir-i azam olmasını isterken, Kösem ise Kuyucu Murad Paşa’yı desteklemektedir. Ahmed’in seçimi yeni bir mücadelenin başlamasına neden olacaktır. 

Halime ise Handan Sultan ile Derviş Paşa arasındaki yakınlıktan şüphelenir. Handan’ı takip eden Menekşe, hanedanı derinden sarsacak bir sırra tanık olur. 

Kösem’in zaafını öğrenen Nasuh, ona büyük bir tuzak kurar. Kösem, bu tuzaktan kurtulmaya çalışırken, karşısına sürpriz biri çıkacaktır! Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da.. 

MUHTEŞEM YÜZYIL 15.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta sarayda yer yerinden oynuyor!

Kösem, şehzadelerin hayatını kurtarmak için canı pahasına savaşıyor! Oğlunun taht hayalini kuran Halime Sultan, ölümün kıyısına geliyor.Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için sabahı beklerken, Kösem buna engel olmak için Mustafa’yı saraydan kaçırıyor! Ancak bir ihanet hepsinin hayatını tehlikeye atıyor.
 
Safiye, Kösem’in idam hükmünü veriyor!Kanlı baskında, Ahmed büyük ve acı bir kayıp yaşıyor.Evladının annesi ölüyor!Şehzade Mustafa tahta yürürken, Sultan Ahmed saraya dönüyor!Gördüğü manzara karşısında şok olan Ahmed’in öfkesi yerle yeksan ediyor.
 
Kösem ve şehzadeleri için endişelenen Ahmed, sevdiği kadının idam edildiğini öğrenince yıkılıyor. Son bir güçle çocuklarını kurtarmak için gittiği yerde büyük bir sürprizle karşılaşıyor!Ahmed’in hayatını kurtaran Derviş Paşa, ölüm kalım mücadelesi veriyor.Büyük bir hezimete uğrayan Safiye Sultan sona yaklaşıyor!
 
Sultan Ahmed ise kardeşi Mustafa hakkında zor bir kararın eşiğine geliyor! Evlad acısı mı kardeş acısı mı daha yakıcıdır? Muhteşem Yüzyıl Kösem, hafızalara kazınacak 15.bölümüyle 25 Şubat Perşembe akşamı Star’da 

Gizli dehlizleri kullanarak hareme giren Kösem ve Zülfikar, kendilerini bir anda can pazarının içinde bulur. Kabusu gerçeğe dönen Kösem, şehzadeleri kurtarmak için hayatı pahasına savaşır.
 
Oğlunu tahta çıkarmanın hayalini kuran Halime, Safiye’nin emriyle hançerlenir ve ölümün kıyısına gelir.Mustafa savunmasız kalmıştır. Safiye’nin şehzade Mustafa’yı tahta çıkaracağını öğrenen Kösem, Mustafa’yı ve şehzadeleri saraydan kaçırmayı başarır.Ancak beklenmedik bir ihanet yakalanmalarına neden olur.
Şehzade Mustafa’nın cülus töreni gelip çatar. Mustafa adım adım tahta yürürken, payitahta dönen Sultan Ahmed gördükleri karşısında şok olur. Bu darbede parmağı olan herkesin canını alacaktır. Ailesi için endişelenen Ahmed, hayatının en kara haberini alır. Kösem, Safiye’nin emriyle idam edilmiştir... 
Hayatına mal olacak bir hata yapan Safiye Sultan, yolun sonuna gelirken, Ahmed’in önünde vermesi gereken zor bir karar vardır. Evladlarını korumak için kardeşi Mustafa’ya kıyacak mıdır?
Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da.. 
 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar