Muhteşem Yüzyıl Kösem 18.Bölüm Fragmanı-İZLE 17 Mart

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 18. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 17.BÖLÜM İZLE

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 16.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta sırlar ortaya çıkıyor!

Safiye Sultan, kendisini bekleyen sona doğru yürüyor! Sultan Ahmed’in Safiye’ye verdiği ceza herkesi şaşkına çeviriyor. Şehzade Mustafa’ya giden cellatlar şok edici bir manzarayla karşılaşıyor. Şehzade Mustafa büyük bir mucize yaşıyor.

Savaş meydanlarında cesurca savaşan İskender, payitahta dönüyor. Gelir gelmez tehlikeli bir maceranın içine düşüyor.Kösem’in başına buyruk hareket etmesi Handan’ın tepkisini çekiyor. Kösem’i haremde sevdiği adamın annesiyle yeni ve zorlu bir mücadele bekliyor.

Kuyucu Murad Paşa ve Derviş Paşa arasında vezir-i azamlık için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.Sultan Ahmed’in verdiği karar herkes için sürpriz oluyor.Derviş Paşa, Mehmed Giray’ın ölüm emrini veriyor.Kösem öyle bir şey öğreniyor ki sarayda tehlike çanları çalmaya başlıyor! Kösem farkında olmadan büyük bir tuzağa doğru çekilirken, Halime Derviş Paşa’nın sonunu getirecek sırrı öğreniyor! 

 Safiye kendisini bekleyen sona doğru yürürken, şehzade Mustafa’nın odasına giren cellatları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kösem ise en büyük düşmanını alt etmiştir. Ancak yeni bir savaş onu beklemektedir. Kösem’in haremdeki gücünden rahatsız olan Handan, Kösem’in karşısına çıkar. 

Sultan Ahmed’in sadaret mührünü kime vereceği merak konusu olur. Handan Sultan, Derviş’in vezir-i azam olmasını isterken, Kösem ise Kuyucu Murad Paşa’yı desteklemektedir. Ahmed’in seçimi yeni bir mücadelenin başlamasına neden olacaktır. 

Halime ise Handan Sultan ile Derviş Paşa arasındaki yakınlıktan şüphelenir. Handan’ı takip eden Menekşe, hanedanı derinden sarsacak bir sırra tanık olur. 

Kösem’in zaafını öğrenen Nasuh, ona büyük bir tuzak kurar. Kösem, bu tuzaktan kurtulmaya çalışırken, karşısına sürpriz biri çıkacaktır! Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da.. 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar