Muhteşem Yüzyıl Kösem 19.Bölüm Fragmanı-İZLE 24 Mart

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 19. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 19. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 18.BÖLÜM İZLE

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 17.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta düğüm çözülüyor!
Handan ve Derviş arasındaki gizli ilişkiyi öğrenen Halime, haremi birbirine katıyor. Halime’nin oyunuyla Kösem ve Handan karşı karşıya geliyor. Kösem, Derviş Paşa’nın sonunu getirecek kanıtın peşine düşüyor ve gördükleri karşısında büyük bir şoka uğruyor! Safiye Sultan kız kulesinde hapis hayatı yaşarken, tek umudu kızı Hümaşah Sultan saraya geliyor. İskender, ailesinin izini bulmaya çalışırken, saraydan biri kayıp şehzade hakkındaki gerçeği öğreniyor.

Zülfikar ve Kösem’in kendisinin peşinde olduğunu anlayan Derviş Paşa tehlikeli bir hamle yapıyor. Şehzade Mustafa’nın anne özlemi gitgide artıyor.Kösem, ilk kez Sultan Ahmed’in emrini hiçe sayıp bir karar alıyor.Ancak felaketle sonuçlanan bu karar onu hiç beklemediği bir gerçekle yüzyüze getiriyor.Kösem’in sırrını bildiğini öğrenen Handan, paniğe kapılıp korkunç bir hata yapıyor!

Bu hataya öyle biri şahit oluyor ki Handan geri dönülmez bir yola giriyor!
Handan ve Derviş arasındaki gizli ilişkiyi öğrenen Halime, Handan ve Kösem’i karşı karşıya getirecek zekice bir oyun kurar. Handan gerçekleri örtbas etmeye çabalarken, Kösem adım adım Handan’ın sırrına yaklaşmaktadır. 

Derviş Paşa ile ilgili kuşkuları artan Kösem, Mehmed Giray’la birlikte Derviş’in sonunu getirecek kanıtın peşine düşer. Karşısına çıkan kişi Kösem’i şaşkına çevirir. Ancak gerçekleri ortaya çıkarmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. 

Safiye Sultan’ın kızı Hümaşah, yıllar sonra saraya geri döner. Onun gelişi sarayda dengeleri değiştirecektir. Kösem’in sarayda baş etmesi gereken yeni biri vardır artık. Üstelik bu kez asil kandan bir sultan.

Payitahta dönen İskender, ailesinin izini bulmaya kararlıdır. Sultan Ahmed’in İskender’e verdiği görev, onu her yerde izini aradığı annesinin yanına götürecektir.Saraydan biri ise kayıp şehzade hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmıştır.
Kösem, Handan ve Derviş arasındaki gizli ilişkiyi öğrenir. Öyle bir şahidi vardır ki Handan gerçekleri inkar edemeyecektir. Kösem’le yüzleşen Handan, kontrolünü kaybeder ve geri dönülmez bir hata yapar. Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da.. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar