Muhteşem Yüzyıl Kösem 24.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 28 Nisan

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 24. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 24. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 23.BÖLÜM İZLE

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 22.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta kardeş kavgası başlıyor!

Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Yasemin yüzünden Kösem ve Ahmed’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sultanahmed camii açılıyor. Kardeşiyle yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, Mustafa’yı açılışa götürmeye karar veriyor. Mustafa’nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime telaşa düşüyor! Hümaşah Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğreniyor. Osman’ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Mehmed’le arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Osman ve Mehmed yumruk yumruğa birbirine giriyor! Kösem, Yasemin hakkında şok bir karar veriyor! Yasemin onu bekleyen sondan habersiz Ahmed’e gitgide aşık olurken, Kösem, Safiye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor. Kösem’in Yasemin ile ilgili  öğrendiği gerçek hayatını kabusa çeviriyor!  
          
Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir. 

İskender’in şehzade olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezilir. Karısına verdiği söze rağmen Ahmed’e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kalır. Hümaşah ise Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğrenir. Kardeşinin istikbali için buna göz mü yumacak yoksa Ahmed’i mi koruyacak?

Şehzade Osman’ın esir pazarından kurtarıp hareme getirdiği kız, Mehmed’le Osman arasında yeni bir kavganın başlamasına neden olur. Kösem’in yaptığı hamle ise iki kardeşin arasını iyiden iyiye bozar. 

Halime, Dilruba’yı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak ister. Davud Paşa ise bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım atar.. 

Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verir. Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vuracaktır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Star’da.. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar