Muhteşem Yüzyıl Kösem 26.Bölüm Fragmanı-İZLE 12 Mayıs

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 26. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 26. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 25.BÖLÜM İZLE

Kösem Sultan eski saraya sürgün ediliyor!
Sultan Ahmed’in ölümünün ardından kıyamet kopuyor. Ahmed’in ölümü herkesten gizlenirken, Kösem evlatlarını koruyabilmek için yüzlerce yıllık kaideleri değiştirecek bir ferman hazırlıyor. Halime Sultan ile ittifak yapan Kösem, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarıyor. 

Sultan Mustafa tahta çıkar çıkmaz Halime yaptıkları anlaşmayı bozuyor. Kösem Sultan eski saraya sürgün edilirken, Kösem’in çocukları kafese kapatılıyor. Şehzade Osman başlarına gelen felaketten Kösem’i sorumlu tutuyor. Anne oğul arasında büyük bir gerilim yaşanıyor. Kösem Sultan Mustafa’yı tahttan indirmek için planlar yaparken, Halime Kösem’in ölüm emrini veriyor. Kapatıldığı kafesten kaçmaya çalışan Osman büyük bir tehdit altındayken, Kösem ölümle burun buruna geliyor. 
Sultan Ahmed’in ölümünün ardından kopacak fırtınanın farkında olan Kösem, evlatlarının canını teminat altına almak için bir ferman hazırlar. Kösem şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile bir anlaşma yapar. 

İmparatorluğun yüzlerce yıllık veraset sistemi değiştirilir ve taht babadan oğula değil şehzade Mustafa’ya geçer. Şehzade Osman ise kendi hakkı olan tahta amcasının geçmesini hazmedemez. Annesinin kendisine güvenmediğini düşünen Osman büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Halime ise Valide Sultan olur olmaz Kösem ile yaptığı anlaşmayı bozar. Kösem eski saraya sürgün edilirken, şehzadeler kafese kapatılır. Evlatlarından koparılan Kösem Sultan’ın zorlu iktidar mücadelesi başlar. 
Şehzadelerin kafese kapatılması asker ve paşaların isyanına neden olur. Köşeye sıkışan Halime, oğlunun iktidarını korumak için Kösem’in ölüm emrini verir. 

Hapis hayatına tahammül edemeyen Osman saraydan kaçmaya çalışır. Kösem ise Sultan Mustafa’yı tahttan indirmek için planlar yaparken, hiç ummadığı bir anda ölümle burun buruna gelir. 

MUHTEŞEM YÜZYIL 24.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Yasemin’in kızkardeşi olduğunu öğrenen Kösem, infazı durdurmak için var gücüyle yetişmeye çalışıyor! Safiye Sultan’ın İskender’i tahta çıkarmasından korkan Zülfikar ise İskender’i payitahttan göndermek istiyor. Ancak bu planlarından Safiye’nin haberi olunca ölümle burun buruna geliyor. Safiye’den intikam almak isteyen Kösem, İskender’den Safiye’yi öldürmesini istiyor. Gerçekleri bilmeyen İskender annesini öldürmeye gidiyor. 

O gece yaşananlar herkesin kaderini değiştiriyor! Sultan Ahmed’in vaziyeti gittikçe kötüleşiyor. İskender’in Kösem’e olan aşkı her geçen gün büyürken, bu aşka öyle biri şahit oluyor ki savaş kızışıyor. İskender’in sırrı açığa çıkıyor! Halime’nin korkuları gerçek oluyor. Mustafa’nın deliliğini sürpriz biri öğreniyor. Kösem, Ahmed’e mühim bir sırrı açıklamak için has odaya giderken aldığı haberle dünyası başına yıkılıyor! Kösem için her şey anlamını yitiriyor! 

Yasemin’in kız kardeşi olduğunu öğrenen Kösem büyük bir şok yaşar. Safiye ile savaşında daha önce babasını kurban veren Kösem, kardeşini kurtarmak için yetişmeye çalışır.
Safiye ile aralarındaki bu savaşa bir son vermek isteyen Kösem, İskender’den can düşmanını öldürmesini ister. İskender annesi olduğundan habersiz, Safiye’yi öldürmek için eski saraya gider. O geceden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. 

Şehzade Osman ve Mehmed ise yeniçeri ocağını ziyaret ederler. Mehmed’in yeniçerinin önünde Osman’a yaptığı saygısızlık iki kardeş arasındaki gerilimi doruğa çıkarır. Sultan Ahmed oğulları arasındaki kıyasıya kavgaya şahit olunca, sarayda ipler gerilir.

Sultan Ahmed’in durumu gittikçe kötüleşmektedir. Kösem, Ahmed’in durumundan endişe ederken, aldığı haber yüreğine bir ok gibi saplanacaktır. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar