Muhteşem Yüzyıl Kösem 30.Bölüm Fragmanı-İZLE 9 Haziran

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30.Bölüm Fragmanı-İZLE, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 30. Bölüm yeni fragman izle…

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü olan, 30. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Star Tv’de...

MUHTEŞEM YÜZYIL 29.BÖLÜM İZLE

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 28.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan evlat acısı çekiyor!

Sultan Osman, kardeşi Mehmed’in ölüm emrini veriyor! Şehzade Mehmed idam ediliyor. Kösem evladının yasını tutarken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanıyor. Kösem ile yüzleşen Osman’ın kalbi tuzla buz oluyor. Anne - oğul arasındaki bağ kopuyor. Sultan Osman teamülleri hiçe sayıp Türk bir kadınla evleniyor. Bu kararıyla herkesin tepkisini üzerine çekiyor.

Sultan Osman Hotin seferine çıkıyor. İskender’in yaşadığından emin olan Kösem, kayıp şehzadeyi bulmak için tehlikeli bir plan yapıyor. Ancak hiç ummadığı birinin ihanetine uğruyor. Kösem’in İskender’in peşinde olduğunu anlayan Hümaşah, kardeşini korumak için payitahttan gönderiyor.

Kösem düşmanına son bir darbe vururken, Safiye için hayat duruyor! Sultan Osman seferde yeniçeri ile karşı karşıya geliyor.Askere gözdağı vermek için ağır bir karar alan Osman, isyan ateşinin ortasında kalıyor. 
Osman’ın Mehmed için fetva aldığını öğrenen Kösem yıkılır.Oğlunu kurtarmak için saraya gider ancak acı bir manzarayla karşılaşır. Şehzade Mehmed abisinin emriyle idam edilmiştir.    

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar