Muş’ta altyapı projesi aralıksız devam ediyor

Muş’ta altyapı projesi aralıksız devam ediyor

Muş'ta altyapı çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi'nin sağ şeridindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından şimdide sol şeritte çalışmalara...

Muş'ta altyapı çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi'nin sağ şeridindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından şimdide sol şeritte çalışmalara başlandı.

Kentin içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Birçok bölgede kazı ve döşeme çalışmalarını yürüten ekipler, projenin başarılı bir şekilde tamamlanması için özverili bir çalışma sergiliyor. Vatandaşların mağdur olmaması için Kurban Bayramı öncesi durdurulan çalışmalara, bayram sonrasında tekrar start verildi. İstasyon Caddesi'nin sağ şeridindeki içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hatlarının yenilenmesinin ardından asfalt kaplama yapılarak trafikte toz ve duman konusunda yaşanan sorun giderildi. Daha sonra caddenin sol şeridinde hatları döşeme başlayan ekipler, çalışmaları bir an önce bitirerek geçici asfalta hazırlık yapacak. Kazı ve döşeme çalışmaları hummalı bir şekilde sürerken, itfaiye ekipleri de cadde ve sokakları sulamaya devam ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, "İlimizin içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hatlarının tamamının yenilendiği altyapı projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 15 bölgede çalışmalar yürütülürken, bu yıl özellikle İstasyon, Hürriyet ve Eski Erzurum caddelerindeki kazı ve döşemelere ağırlık verdik. Bu üç ana caddenin ardından Cumhuriyet Caddesi'nde çalışmalara başlanacak. Bu yıl en işlek caddelerimizi tamamlayarak yükümüzü hafifletmek istiyoruz. Hürriyet, Eski Erzurum ve Cumhuriyet caddelerindeki döşemelerin tamamlanması ile bu caddelerin üst yapılarını da bu yılsonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. İstasyon Caddesi'nin de sağ şeridini bayram öncesi asfaltladık. Şu an da sol şeritte kazı ve döşemeler yapılıyor. Bu çalışmaların tamamlanması ile sol şeridi de geçici asfaltla kaplayacağız. Bu yıl geçici olarak yapacağımız caddeyi gelecek yıl çalışma sezonunun başlaması ile sil baştan kalıcı bir şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Çalışmalardan dolayı sabır ve metanet gösteren ve destek veren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Asya, "İki ayı aşkın bir süredir şehrin en işlek caddelerinde çalışmalar yapılıyor. İster istemez bazı aksaklıklar yaşanıyor. Trafik ve görüntü kirliliği konusunda yaşanacak sıkıntıları vatandaşlara asgari düzeyde yansıtmanın hesaplarını yapıyoruz. Ancak buna rağmen bazen vatandaşlarımız tozdan, dumandan, trafiğin sıkışıklığından ve su kesintilerinden mağdur olabiliyor. İlk günde söylediğimiz gibi çok zor bir proje yürütüyoruz. İlimizin geleceği için şimdilik bu sıkıntılara tahammül etmek zorundayız. Zaman zaman esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek projemiz hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz. Şükürler olsun ki çok iyi bir milletiz. Hemşehrilerimizin bu zorlu süreçte desteklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Anlayışlarından dolayı tüm Muş halkına teşekkür ediyorum. Bizler de diyoruz ki güven ve desteğinizi boşa çıkarmayacağız. Allah'ın izniyle bu şehrin geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Muş’ta altyapı projesi aralıksız devam ediyor

Muş’ta altyapı projesi aralıksız devam ediyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.