Muş’ta bayram pazarı kuruldu

Muş’ta bayram pazarı kuruldu

Muş'ta her yıl PTT Caddesi'nde kurulan bayram pazarı bu sene de kuruldu.

Muş'ta her yıl PTT Caddesi'nde kurulan bayram pazarı bu sene de kuruldu.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken, kurulan bayram pazarına vatandaşlar beklenen ilgiyi göstermedi. Araç trafiğine kapatılan PTT Caddesi'nde, vatandaşlar kıyafetten bayram şekerine kadar tüm ihtiyaçlarını uygun fiyata alma şansı buluyor. PTT Caddesi'nde kurulan pazarda tezgah açan Medeni Yayık, tezgahların bugün kurulduğunu söyledi. Pazarda hareketliliğin başlamadığını ifade eden Medeni Yayık, "Tezgahları bugün kurduk. Onun için hareketlilik başlamadı. Yarın ve arife günü pazarın hareketlenmesini umuyoruz" dedi.

Özellikle maddi durumu düşük vatandaşların pazara ilgi gösterdiğini anlatan Yayık, "Vatandaşlarımız genellikle bayram alışverişini buradan yapmayı tercih ediyor. Buradaki ürünler dar gelirli vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek türden. Bu nedenle pazara giren vatandaş boş çıkmıyor" diye konuştu.

Pazarda kaset ve CD satışı yapan Ahmet Maral ise, "Her bayram burada pazar kurulur ve biz de satış yaparız. Kurban Bayramı'nda satışlar, Ramazan Bayramı'na oranla biraz daha düşüktür. Çünkü herkes ağırlıkta Ramazan Bayramı'nda alışveriş yapar ve bunları Kurban Bayramı'nda da kullanır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Feyat Asya, vatandaşların tezgah kurmak için belediyeye müracaatta bulunduklarını ve belediye olarak salı gününden itibaren bunlara izin verdiklerini kaydetti.

Muş’ta bayram pazarı kuruldu

Muş’ta bayram pazarı kuruldu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.