Mutki Boğazönü Köyü

Mutki Boğazönü Köyü

Boğazönü köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Boğazönü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Boğazönü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Mutki Boğazönü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Boğazönü köyü son dakika gelişmeleri, Boğazönü köyüne özgü yemekler, Mutki Boğazönü köyünün tarihi, Boğazönü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Boğazönü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. İçme suyu şebekesi ve kanalizasyonu ise yeni yapılmıştır. Köy, yapımı 50 yılı aşkın bir süre önce planlanlan Ayşe Hatun Barajı ile sular altında kalacağından köye uzun süredir yatırım yapılmamaktadır. Ayrıca Ayşe Hatun Barajı'nın inşası, resmiyette tamamlanmış olarak gözükmekte ve bazı haritarda köy bulunmamaktadır.

Bağlı olduğu Mutki İlçesine uzaklığı 25 km, Bitlis'e uzaklığı 45 km'dir.

Boğazönü, Bitlis ilinin Mutki ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Boğazönü Köyü Resimleri ve Boğazönü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mutki Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Mutki Bitlis Arası Kaç Km? Mutki Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Mutki Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Mutki Boğazönü Köyünde doğan biri var mı? Mutki Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.