Mutki Ekizler Köyü

Mutki Ekizler Köyü

Ekizler köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ekizler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Ekizler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Mutki Ekizler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ekizler köyü son dakika gelişmeleri, Ekizler köyüne özgü yemekler, Mutki Ekizler köyünün tarihi, Ekizler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ekizler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ekizler, 2000'li yıllarda köy statüsü aldı.

Köy; Mutki ilçe merkezine 40 km, Bitlis il merkezine 60 km uzaklıktadır.

Ekizler, Bitlis ilinin Mutki ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ekizler Köyü Resimleri ve Ekizler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mutki Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Mutki Bitlis Arası Kaç Km? Mutki Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Mutki Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Mutki Ekizler Köyünde doğan biri var mı? Mutki Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.