Nallıhan Aşağıkavacık Köyü

Nallıhan Aşağıkavacık Köyü

Aşağıkavacık köyü haberleri, Nallıhan Aşağıkavacık köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aşağıkavacık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Aşağıkavacık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Nallıhan Aşağıkavacık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağıkavacık köyü son dakika gelişmeleri, Aşağıkavacık köyüne özgü yemekler, Nallıhan Aşağıkavacık köyünün tarihi, Aşağıkavacık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağıkavacık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aşağıkavacık, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aşağıkavacık Köyü Resimleri ve Aşağıkavacık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Nallıhan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Nallıhan Ankara Arası Kaç Km? Nallıhan Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Nallıhan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Nallıhan Aşağıkavacık Köyünde doğan biri var mı? Nallıhan Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Aşağıkavacık, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara il merkezine 178, Nallıhan ilçesine 17 km. uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.