Nallıhan Gökçeöz Köyü

Nallıhan Gökçeöz Köyü

Gökçeöz köyü haberleri, Nallıhan Gökçeöz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökçeöz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Gökçeöz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Nallıhan Gökçeöz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökçeöz köyü son dakika gelişmeleri, Gökçeöz köyüne özgü yemekler, Nallıhan Gökçeöz köyünün tarihi, Gökçeöz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökçeöz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökçeöz, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökçeöz Köyü Resimleri ve Gökçeöz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Nallıhan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Nallıhan Ankara Arası Kaç Km? Nallıhan Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Nallıhan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Nallıhan Gökçeöz Köyünde doğan biri var mı? Nallıhan Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Gökçeöz, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kayı boyuna ait olduğu söylenmektedir. Mahallenin asıl adı "Çeği" dir.

Ankara il merkezine 154 km, Nallıhan ilçesine 54 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.