Nazımiye Beytaşı Köyü

Nazımiye Beytaşı Köyü

Beytaşı Köyü Haberleri, Nazımiye Beytaşı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Nazımiye Beytaşı Köyü İle İlgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tunceli köyleri arasında yer alan Beytaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Nazımiye Beytaşı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Beytaşı Köyü son dakika gelişmeleri, Beytaşı Köyü ne özgü yemekler, Nazımiye Beytaşı Köyü nün tarihi, Beytaşı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Beytaşı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Beytaşı Köyü, Tunceli ilinin Nazımiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Beytaşı Köyü Resimleri ve Beytaşı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Nazımiye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Nazımiye Tunceli Arası Kaç Km? Nazımiye Hava Durumu? Tunceli Köyleri ve Nazımiye Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tuncelili iseniz Tunceli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tuncelili Ünlüler arasında Nazımiye Beytaşı Köyü Köyünde doğan biri var mı? Nazımiye Doğumlu Ünlüler Kimler?

Beytaşı, Tunceli ilinin Nazımiye ilçesine bağlı bir köydür.Köyün ilk adı Delav'dır.[Tunceli iline 53, Nazımiye ilçesine 9 km. uzaklıktadır.Köyde ilköğretim okulu vardır fakat kullanılmamaktadır. Köyde, içme suyu şebekesi yoktur ama kanalizasyonşebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur ancak sağlık evi vardır fakat kullanım dışıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.