Nemrut Dağı Masterler Futbol Turnuvası’nın 2.’si start alıyor

Nemrut Dağı Masterler Futbol Turnuvası’nın 2.’si start alıyor

Adıyaman Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Geleneksel Nemrut Dağı Masterler Futbol Turnuvası'na destek vererek, Adıyaman'ın tanıtımına katkı...

Adıyaman Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Geleneksel Nemrut Dağı Masterler Futbol Turnuvası'na destek vererek, Adıyaman'ın tanıtımına katkı sunuyor.

Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Nemrut Dağı Masterler Futbol Turnuvası" il içinden ve il dışından 9 takımın katılımıyla start alıyor.

Adıyaman'da eski sporcuların bir araya gelerek kurduğu Spor-Der tarafından gerçekleştirilen ve Adıyaman Spor-Der, Adıyaman Ak Masterler, Silifke Masterler, Siverek Masterler, Malatya Masterler, Niğde Masterler, Mardin Masterler, Şanlıurfa Masterler ve Osmaniye Masterler takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan "Geleneksel 2. Nemrut Dağı Masterler Futbol Turnuvası'na destek veren Adıyaman Belediyesi, bu proje ile hem spora hem de ilin tanımına katkı sunmayı amaçladı.

Turnuva ile ilgili bilgi veren yetkililer, 25, 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde Adıyaman'da gerçekleştirilecek olan turnuvanın Altınşehir ve Karaali stadyumlarında oynanacağını açıkladılar.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.