Nets'ten Kyrie Irving, COVID-19'a karşı hala aşılanmadı!

Nets'ten Kyrie Irving, COVID-19'a karşı hala aşılanmadı!

Yeni bir rapora göre, Knicks ve Nets oyuncularının önümüzdeki sezon New York'ta iç saha maçlarında oynayabilmeleri için COVID-19'a karşı aşı olmaları gerekecek.Nets'in yıldızı Kyrie Irving ise henüz aşılanmadı.

SNY NBA Insider Ian Begley, bu ayın başlarında ligin, New York gibi yerel COVID-19 gereksinimleri olan bölgelerdeki takımlar için yeni protokolleri açıklayan bir not gönderdiğini doğruladı .

New York City yönetici kararına göre, misafir oyuncular aşı zorunluluğundan muaftır, ancak Knicks ve Nets oyuncuları muaf değildir. 

San Francisco'da Golden State Warriors'ı etkileyen benzer bir yerel düzenleme var.

Aşılanmamış bir Knick veya Net oyuncusunun tıbbi veya dini bir muafiyeti yoksa (NBA tarafından belirlenecektir), oyuncunun kendi sahalarına veya antrenman tesislerine girmesine veya herhangi bir maça, antrenmana veya diğer etkinliklere katılmasına izin verilmeyecektir.

Begley daha önce yerel gerekliliklere uymayan oyuncuların sözleşme şartlarına göre hizmet sağlayamıyor olarak görülebileceğini ve lig veya ekibi tarafından para cezasına çarptırılabileceğini veya askıya alınabileceğini veya tazminatının azaltılabileceğini belirtti.

Irving geçen sezon Brooklyn formasıyla 54 maçta 26.9 sayı, 6.0 asist ve 4.8 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

Antrenman kampı ve sezon başlamadan önce aşıyı yaptırmak için hala zamanı olsa da, sezona geri sayım devam ederken kesinlikle gözler Irving'in üzerinde olacak. Irving Geçtiğimiz sezon da Covid-19 kurallarına uymadığından dolayı maddi kayıplar yaşamıştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.