Nevşehir’de Zafer Bayramı kutlamaları coşkulu geçti

Nevşehir’de Zafer Bayramı kutlamaları coşkulu geçti

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Nevşehir'de düzenlenen törenlerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Nevşehir'de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Nevşehir'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlama etkinlikleri, Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlaması, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in, tebrikleri kabulü ile sona erdi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Vali Yardımcısı Ahmet Soley , daire müdürleri ve vatandaşların da katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlamaları 2 no'lu çim sahada devam etti.

Buradaki törende Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , törene katılan protokolün ve vatandaşların bayramını kutladı. Törende konuşan Jandarma Yüzbaşı Engin Sakallıoğlu, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan bu zafer sonrasında düşman İzmir'e kadar takip edilmiş ve 9 Eylül'de İzmir'in kurtarılmasıyla ülkemiz düşmandan tamamen temizlenmiştir. Gönlünü, bayrağını, canını vatanına adamış kahraman Jandarma Genel Komutanlığımızın mensubu olarak, 95 yıl önce kazanılan büyük zaferde olduğu gibi, milletimizin birlik ve bütünlüğüne yönelebilecek her türlü tehdide kararlılıkla karşı koyma, kanunlarla tevdi edilen emniyet ve asayişin sağlanması görevlerini her daim başarıyla gerçekleştirme azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Bu tarihi gün vesilesiyle başta ebedi Başkomutanımız ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere bu zaferin elde edilmesinde olduğu kadar kazanımlarının korunması için verilen mücadelelerde de hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan ve bu uğurda canını feda eden Cumhuriyetimizin ölümsüz muhafızları aziz şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anar, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunarız" dedi

Törende daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nün anlam ve manasına ilişkin şiirlerin okunmasının ardından Özel Altınyıldız Koleji Halk Oyunları ve Anadolu Lisesi halk oyunları ekipleri gösteri sundular. Tören resmi geçitle sona erdi.

Nevşehir’de Zafer Bayramı kutlamaları coşkulu geçti

Nevşehir’de Zafer Bayramı kutlamaları coşkulu geçti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.