Nezaket Okullarına yoğun ilgi

Nezaket Okullarına yoğun ilgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'ne bağlı semt konaklarında Yeşeren Tohumlar Projesi kapsamında açılan Nezaket Okulları,...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'ne bağlı semt konaklarında Yeşeren Tohumlar Projesi kapsamında açılan Nezaket Okulları, büyük ilgi görüyor. 4 konakta hayata geçirilen anaokulu hüviyetindeki okullara 200 kayıt yapıldı.

4-6 yaş grubuna yönelik olan Nezaket Okullarında, başta nezaket kuralları olmak üzere temel dini bilgiler, değerler eğitimi ve mahremiyet eğitimi konuları işleniyor. Okullar, Melekbaba Semt Konağı, TOKİ Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi, Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı ve Yeşiltepe Semt Konağı'nda açıldı. Öğrencilere servis imkânının da sunulduğu okullara, velileri tarafından 200 çocuğun kaydı yapıldı. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla kapılarını açan Nezaket Okulları'nda çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

Eğitim-öğretimin başlaması dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay Nezaket Okullarını gezdi. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Gençay, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Nezaket Okullarına yoğun ilgi

Nezaket Okullarına yoğun ilgi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.