Niğde belediye başkanları Neşet Tarhan’ı ziyaret etti

Niğde belediye başkanları Neşet Tarhan’ı ziyaret etti

Tarihi Kentler Birliği Toplantısına katılmak üzere Mersin'e gelen Niğde'nin ilçe ve belde belediye başkanları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı...

Tarihi Kentler Birliği Toplantısına katılmak üzere Mersin'e gelen Niğde'nin ilçe ve belde belediye başkanları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı ziyaret etti.

Başkan Tarhan, Niğde Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akgümüş ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Sekreteri Tuna Öztürk'ü makamında ağırladı.

Ziyarette, Niğde ilçe ve belde belediye başkanlarıyla derin kardeşlik bağları olduğunu belirten Tarhan, "Tarihi Kentler Birliği Toplantısı kapsamında Mersin'de bulunan değerli belediye başkanı dostlarımı ilçemizde ağırladık. Düzenli olarak görüşüyor, bazı çalışmalarımızda ortak kararlar alıyoruz. Kardeş belediye olarak aramızdaki bağı her geçen gün güçlendiriyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyor, ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Tarhan'ı, Niğde'deki kardeş belediyelerin ağabeyi olarak nitelendiren Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı da Mezitli Belediyesi'nin çalışmalarını gururla takip ettiklerini dile getirdi. Kirazcı, "Neşet Başkanımız Niğde bölgesindeki tüm kardeş belediyelerin ağabeyidir. Bizlere yardım ve desteğini hiç esirgemiyor. Başkanımızla aramızda bir duygusal yoldaşlık var. Neşet Başkan'dan Kemerhisar Belediye Başkanı olarak çok faydalanacağım önemli öneriler aldım. Kendisine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.