Niğde Belediyesinden Bisiklet Yolu

Niğde Belediyesinden Bisiklet Yolu

Devlet Bahçeli Bulvarı'nda asfalt, bordür, çevre düzenlemesi ve bisiklet yolu kapsamındaki çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Devlet Bahçeli Bulvarı'nda asfalt, bordür, çevre düzenlemesi ve bisiklet yolu kapsamındaki çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Devlet Bahçeli Bulvarını yeni yüzüyle, bisiklet ve yürüyüş yoluyla önümüzdeki günlerde hizmete açacağız" dedi.

Şehrin dört bir yanını şantiye alanına dönüştürerek yeni yatırımları vatandaşla buluşturan Niğde Belediyesi şehir merkezinde asfaltlama, bordür ve refüj çalışmaları da gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda Devlet Bahçeli Bulvarı'nda yoğun mesai harcıyor. Ekipler asfalt çalışmalarının yanı sıra bisiklet yolu ve peyzaj düzenlemeleriyle yolun daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler trafik akışını sağlayacak şekilde yolu yaya ve araç trafiğine daha uygun hale getiriyor.

Ekiplerimiz iki finişherle çalışıyor

Bulvardaki asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, " Belediyemiz asfalt atma kapasitesini iki katına çıkararak iki finişherle asfaltlama çalışmalarını en hızlı şekilde devam ettiriyor. Devlet Bahçeli Bulvarı'nı yeni yüzüyle, yürüyüş ve bisiklet yoluyla, yeni bsk dediğimiz sıcak karışım temelli asfaltla beraber inşallah önümüzdeki günlerde hizmete açacağız" dedi.

Devlet Bahçeli bulvarı önemli bir bağlantı yolu

'Yollarımızın kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz" diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Burası şehrimizin hem Bor İlçesi'ne hem Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlantısı açısından ve ağır vasıtaların şehir dışına çıkması açısından önem arz eden bir yol. Dolayısıyla bu yolun standardını yaptığımız çalışmalarla yükseltmiş oluyoruz. Peyzaj çalışmalarımız da bu güzergah üzerinde devam ediyor" diye konuştu.

Trafiğin yoğun şekilde kullanıldığı bölge olacak

Devlet Bahçeli Bulvarı'nın bağlantı yolu açısından Niğde'nin önemli merkezi haline geleceğinin altını çizen Başkan Akdoğan, " Kızılca Deresi güzergahında yapacağımız çalışmalarla beraber İl Özel İdaresi ve Bayındırlıktan başlayarak ilçelerimizden nüfusun ve trafiğin yoğun olduğu bölgeyi şehir içine girmeden Bor Yolu'na bağlamış olacağız. Devlet Bahçeli Bulvarı, çalışmaların tamamlanmasıyla trafiğin yoğun şekilde kullanıldığı güzergah haline gelmiş olacak. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bulvarımızın Niğde'miz açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Niğde Belediyesinden Bisiklet Yolu

Niğde Belediyesinden Bisiklet Yolu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.