Niğde Belediyesine 3 Yeni Cenaze Aracı

Niğde Belediyesine 3 Yeni Cenaze Aracı

Tüm cenaze hizmetlerini vatandaşlara ücretsiz olarak sunan Niğde Belediyesi, filosuna 3 yeni cenaze aracı daha ilave etti.

Tüm cenaze hizmetlerini vatandaşlara ücretsiz olarak sunan Niğde Belediyesi, filosuna 3 yeni cenaze aracı daha ilave etti. toplam cenaze aracı sayısı 5'e yükseldi.

Niğde Belediyesinin yeni cenaze araçlarının hizmete girmesi nedeniyle, Ömer Halisdemir Meydanında tören düzenlendi. Ömer Halisdemir Anıtının açılış töreninin ardından gerçekleştirilen törende yeni cenaze araçlarının hizmete girmesi nedeniyle protokol üyeleri tarafından kurdele kesildi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Niğde Belediyesinin bugüne kadar 3 adet cenaze aracının bulunduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi hurdaya ayrıldı. Biz de cenaze aracı filomuza 3 yeni araç daha ekledik. Böylece toplam cenaze aracı sayısı 5'e çıkmış oldu" dedi.

cenaze hizmetlerinin tamamı ücretsiz

Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak, kefenleme dahil tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak vatandaşa sunduklarını da ifade ederek, "Türkiye'nin dört bir yanına cenaze taşıma hizmetlerini de ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Cenaze araçlarının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen açılış törenine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, İl Jandarma Komutan vekili J. Yarbay İhsan Çanak, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Niğde Belediyesine 3 Yeni Cenaze Aracı

Niğde Belediyesine 3 Yeni Cenaze Aracı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.