Niksar Kümbetli Köyü"

Niksar Kümbetli Köyü"

Kümbetli Köyü Haberleri, Niksar Kümbetli Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kümbetli Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Tokat Köyleri Arasında Yer Alan Kümbetli Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde

Niksar Kümbetli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kümbetli köyü son dakika gelişmeleri, Kümbetli köyüne özgü yemekler, Niksar Kümbetli köyünün tarihi, Kümbetli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kümbetli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kümbetli , Tokat'in Niksar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kümbetli Köyü Resimleri ve Kümbetli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Niksar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Niksar Tokat Arası Kaç Km? Niksar Hava Durumu? Tokat Köyleri ve Niksar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Niksar Kümbetli Köyünde doğan biri var mı? Niksar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kümbetli , Tokat ilinin Niksar ilçesine bağlı bir köydür.   

Köy halkı, Osmanlının Bozok kolundan gelmiştir

Tokat iline 68 km, Niksar ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, kışları soğuk ve yağışlı, yazları sıcak ve kuraktır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.