Niksar Özalan Köyü

Niksar Özalan Köyü

Özalan Köyü Haberleri, Niksar Özalan Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Özalan Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Tokat Köyleri Arasında Yer Alan Özalan Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Niksar Özalan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Özalan köyü son dakika gelişmeleri, Özalan köyüne özgü yemekler, Niksar Özalan köyünün tarihi, Özalan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Özalan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Özalan , Tokat'in Niksar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Özalan Köyü Resimleri ve Özalan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Niksar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Niksar Tokat Arası Kaç Km? Niksar Hava Durumu? Tokat Köyleri ve Niksar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Niksar Özalan Köyünde doğan biri var mı? Niksar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Özalan , Tokat ilinin Niksar ilçesine bağlı bir köydür.   Özalan Köyü Tokat ili, Niksar ilçesi, Çamiçi yaylasına bağlı, Çamiçi yaylasına 22 km uzaklıkta bulunan bir dağ köyüdür. Köyün belli başlı geçim kaynağı hayvancılıktır. Birçoğu İstanbul ve Almanya'da işçi olarak çalışan köy halkı, kışında genellikle Niksar'a inmektedir. Ordu'ya bağlı perşembe yaylasına da çok yakın olan köy, Özveren köyü ile birleşip Özalan kasabası adını almıştır. Köyde her yaz festival düzenlenmekte, birçok yöresel sanatçı ile Özalan kasabası sakinleri ve civar köy halkları eğlenmektedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.