Nizip Adaklı Köyü

Nizip Adaklı Köyü

Adaklı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Adaklı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Adaklı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Adaklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Adaklı köyü son dakika gelişmeleri, Adaklı köyüne özgü yemekler, Nizip Adaklı köyünün tarihi, Adaklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Adaklı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Adaklı, Gaziantep ilinin Nizip ilçesine bağlı bir mahalledir. Ekonomi büyük ölçüde Antep fıstığı üreticiliği ve baklava imalatçılığına dayanmaktadır. Baklava imalatı mahallede yapılmamakta ancak her aileden en az bir kişi İstanbul başta olmak üzere batıdaki çeşitli illerde baklavacılık yapmaktadır. Bunuun yanında mahallede yetişen çeşitli tarım ürünleri ve büyükbaş hayvan besiciliği başlıca geçim kaynağıdır. 

Adaklı, Gaziantep ilinin Nizip ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Adaklı köyü resimleri ve Adaklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Adaklı Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Adaklı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.